Vobleris Rapala Skitter Pop 7cm 7g F
  • Vobleris Rapala Skitter Pop 7cm 7g F

Vobleris Rapala Skitter Pop 7cm 7g F

9,90 €

Select color

Išparduota

Prekės nebeturime

Prekė įdėta į krepšelį

Kiekis

Vobleris Rapala Skitter Pop 7cm 7g F - Vos pasirodęs rinkoje, vandens paviršiuje purslus ir specifinį garsą keliantis vobleris „Skitter Pop" sulaukė puikaus spiningautojų įvertinimo. „Skitter Pop" imituoja nuo plėšrūno sprunkančią žuvelę. Tokias žuveles, po tylios ar girdimos plėšrūnės atakos, mes matome vandens paviršiuje. Tai kraują kaitinantis vaizdas. Pėdsaką vandens paviršiuje paliekantis ir sprunkančią žuvelę imituojantis „Skitter Pop" puikiai tinka tose vietose, kur vandens telkinys gausiai apžėlęs įvairia augalija. 

Žūklės technika

Šį masalą kaip ir kitus paviršinius masalus geriausia valdyti netolygiais spiningo judesiais. „Skitter Pop", plaukdamas vandens paviršiuje ir savo unikaliu liežuvėliu keldamas vandens purslus, pritraukia plėšrūnu dėmesį. Kad vobleris būtu dar pa-trauklesnis, nepatingėkite keisti jo traukimo tempo. Nieko baisaus, jei traukiamas vobleris iššoka į orą. Juk išgąsdintos žuvelės taip pat iššoka į orą, ir toks voblerio elgesys tik dar labiau provokuoja plėšrūnes. Iš visą paviršinių masalą „Skitter Pop" voblerį valdyti lengviausia, todėl tai puikus masalas tiems, kurie paviršiniais vo-bleriais dar nėra bandę žvejoti. Žvejodami paviršiniais vobleriais niekada nepa-miršite to įspūdžio, kai pirmiausia akys pamato atakuojančią lydeką ir tik tuomet rankos pajunta smūgį. 

Pagrindinės savybės

1. Ilgis: 7cm
2. Svoris: 7g
3. Tipas: plaukiantis
4. Gylis: vandens paviršius
5. Žuvys: lydeka, ešerys 

Puikus paviršinis vobleris, turintis purslus keliantį dubenėlio formos liežuvėlį. Priklauso „popper“ voblerių klasei, tačiau pagamintas iš balzos — tai šioje klasėje yra išskirtinumas. 

Kitos savybės

1. Dubenėlio formos liežuvėlis
2. Iš balzos pagamintas korpusas
3. Tvirtas ir ilgaamžis

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:


Prekių krepšelis