Vobleris Rapala X-Rap Magnum 12cm 32g SS
  • Vobleris Rapala X-Rap Magnum 12cm 32g SS

Vobleris Rapala X-Rap Magnum 12cm 32g SS

15,90 €

Select color

Išparduota

Prekės nebeturime

Prekė įdėta į krepšelį

Kiekis

Vobleris Rapala X-Rap Magnum 12cm 32g SS - 

Garsiojo "lydekų žudiko" vardą gavusio "Magnum" voblerio nauja modifikacija - giliai neriantis vobleris, sujungęs ne tik gerąsias "Magnum", bet ir "X-Rap" savybes. Puikiai tinka spiningavimui ir velkiavimui. Didelė atspalvių gama leidžia parinkti tinkamiausią voblerį įvairioms žūklės sąlygoms.

Masyvų ir labai ilgą liežuvėlį turintis vobleris X-Rap Magnum paneria į didelį gylį. Greitai pasiekęs darbinį gylį, vobleris dirba puikiai kaip ir visi RAPALA vobleriai. Be to, X-Rap Magnum yra labai stabilus masalas — su juo galima velkiauti net valčiai plaukiant iki 13 mazgų (24 km/h) greičiu. Tai — išskirtinių savybių masalas.  

Efektyvus triukas

Spiningautojai dažnai pastebi prie valties voblerį atsivijusią lydeką ar didelį ešerį. Paprastai masalą atsekusi žuvis paskutiniu metu jį puola reta - dažniau apsisuka ir neria gilyn. Tokiais atvejai žuvies ataką padeda išprovokuoti paprastas triukas: kai masalas bus netoli valties, spiningą nuleiskite ir voblerį patraukite staigesniu judesiu, kad jis giliau panertų. Po to spiningą iškart pakelkite ir voblerį traukite iš vandens, kad jis plauktų beveik vertikaliai aukštyn. Tokiais atvejais paskui masalą atsekę plėšrūnai labai dažnai nusprendžia atakuoti.  

Pagrindinės savybės

1. Ilgis: 12cm
2. Svoris: 32g
3. Tipas: neutralus (suspender)
4. Gylis: 4.5m
5. Žuvys: lydeka, starkis, lašiša, šamas 

6. Kabliukai - Du Nr.10

Kitos savybės

1. Yra modelių su korpuso atspalvio liežuvėliu
2. Permatomas tekstūrinis korpusas
3. Holograminė plėvelė
4. Ypač stiprūs jungiamieji žiedeliai
5. Galingi Perma Steel kabliukai
6. Holograminės 3D akys
7. Itin atsparus mechaniniams pažeidimams

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:


Prekių krepšelis