RITĖ Shimano 15 TWIN POWER 2500 S
  • RITĖ Shimano 15 TWIN POWER 2500 S
  • RITĖ Shimano 15 TWIN POWER 2500 S

RITĖ Shimano 15 TWIN POWER 2500 S

287,60 €
Išparduota

Prekės nebeturime

Prekė įdėta į krepšelį

Kiekis

RITĖ Shimano 15 TWIN POWER 2500 S - 

Naujasis Twin Power pasižymi lengvumu ir stiprumu, nes korpusas pavadintas Hagane Body pagamintas iš šalto štampavimo būdu panaudoto aukšto kietumo diuraliuminio, kas suteikia korpusui neįtikėtino stiprumo, atsparumo sutrenkimams ir netamprumo. Iš to paties diuralinio lydinio ir panaudojus tą pačią technologiją pagamintas ir pagrindinis mechanizmo dantratis, pavadintas Hagane Gear, kuris nepanaudojus papildomo mašininio apdirbimo tapo žymiai stipresnis nei ankščiau naudoti dantračiai, tuo pačiu suteikdamas švelnaus, lygaus darbo pojūtį esant didelėms apkrovoms.

Taip pat pažymėtina labai svarbi technologinė naujovė, pavadinta CoreProtect, kuri apsaugo nuo vandens papuolimo į ritės vidų pro rotoriaus dalis, šoninę korpuso dalį ir apsaugo nuo vandens valo vediklio guolinį mechanizmą.

Dar viena naujovė padidinanti ritės ergonomiškumą pavadinta G Free Body, kurios esmė yra ritės gravitacijos centro pakėlimas arčiau spiningo blanko. Tai pasiekta pakeliant aukščiau sliekinį mechanizmą, ko pasekoje vyksta mažesnis žvejo rankos pavargimas ir gerėja su masalo užmetimu susiję procesai.

Na ir žinoma niekur nedingo ankščiau naudotos tecnologijos, tokios kaip : X-Ship, S-ARB, ARC Spool, Waterproof Drag, Rigid Support Drag, Hypergear, Aero Wrap II, Super Stopper II, Dyna Balance, One Piece Bail, Power Roller. 

Savybės:  

1.Svoris: 240g.
2.Stabdžio galia: 4kg.
3.Guolių skaičius: 9+1
4.Perdavimų skaičius: 5.2:1
5.Būgnelio talpa: 0,8-150m

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:


Prekių krepšelis