Komplektas Rapala voblerių dovanoms
  • Komplektas Rapala voblerių dovanoms

Komplektas Rapala voblerių dovanoms

32,70 €
Išparduota

Prekės nebeturime

Prekė įdėta į krepšelį

Kiekis

Komplektas Rapala voblerių dovanoms - Komplektą sudaro 2014m prekyboje pasirodysiantys nauji modeliai: MaxRap Fat Shad MXRFS05FSS, MXRFS05PRTU

„Mažasis Storulis“. Būtent dėl savo išpūstų šonų Fat Shad voblerį galime drasiai taip pravardžiuoti. Dėka savo ovalaus kūno naujasis MaxRap vobleris agresyviai judina uodegą tuo pačiu metu virpėdamas ir į šonus. Todėl, net ir lėtų pravedimų metu šis masalas nepraranda savo agresyvių darbinių savybių. Natūralius sužeisto žuvies judesius dar labiau sustiprina voblerio lėtas kilimas į paviršių pauzių metu. Integruotas MaxCast mechanizmas – tolimiems ir tiksliems užmetimams. MaxRap – maksimaliam rezultatui! 

Ir puikiai užsirekomendavęs lydekų žvejybose vobleris:

Scatter Rap Shad SCRS07BBH

Legendinio Shad Rap voblerio modelis su naująja Scatter Rap lūpa. Sprunkančios žuvelės judesius imituojantis masalas. Savo provokuojančiais judesiais, kuomet vobleris labai plačia amplitude dirba po vadeniu, išprovokuoja net ir tingiausius plėšrūnus. Tiek lėtai, tiek ir greitai pravedamas vobleris po vandeniu dirba užtikrintai nuolat keisdamas savo judėsimo kryptį. Skirtingai kuo klasikinių Rapala modelių, Scatter Rap imituoja ne sužeistos, o sprunkančios žuvelės judesius. Scatter Rap – tuomet, kai reikia kitokio masalo. 

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:


Prekių krepšelis