Vobleris Rapala  Original Floater 9cm 5g floating
  • Vobleris Rapala  Original Floater 9cm 5g floating

Vobleris Rapala Original Floater 9cm 5g floating

11,90 €

Select color

Išparduota

Prekės nebeturime

Prekė įdėta į krepšelį

Kiekis

Vobleris Rapala  Original Floater 9cm 5g floating -  

SAVYBĖS: 

1. Ilgis: 9cm
2. Svoris: 5g
3. Gylis: 0.9-1.5 m
4. Žuvys: lydeka, salatis, sterkas, šlakis, lašiša 

Kitos savybės

1. Iš balzos pagamintas korpusas
2. Efektyvus dideliame gylių diapazone
3. Gerai dirba tiek lėtai, tiek greitai traukiamas
4. VMC® kabliukai
5. Klasikinė ir „sužeistos žuvelės“ atspalvių gamos 

Apibūdinimas

„Original" — tai legendinis vobleris, kurį sukūrė garsusis Laurie Rapala. Kaip ir seniau taip ir dabar „Original" yra pats populiariausias RAPALA vobleris, geriausiai perkamas visame pasaulyje! Plaukiantis „Original" vobleris mėgstamas ir spiningautojų, ir velkiautojų, nes šis masalas efektyvus tiek žvejojant nedideliame gylyje, tiek didesniuose gyliuose, prie dugno. „Original" — idealus vobleris visų plėšrūnų žūklei.

Žūklės technika
 

Žvejojant upėje — patikrintas ir efektyvus metodas yra voblerio plukdymas pasroviui. Šis metodas taikomas žvejojant baikščias žuvis. Vobleris užmetamas skersai srovės, kiek žemiau tos vietos, kur stovi žvejys, tada užlenkiamas lankelis, ir masalas pradeda dirbti, o srovė voblerį gena kranto link. Kai vobleris atsiranda prie kranto, pvz., ties dugne esančiu skardžiu ar išilgai kranto esančia duobe, prasideda įdomiausias žaidimo etapas. Iš pradžių voblerį patraukite šiek tiek prieš srovę. Sustabdykite. Vobleris nejuda nei pirmyn, nei atgal, tačiau puikiai dirba, nes jį virpina srovė. Dabar atlenkite lankelį ir pristabdydami valą leiskite vobleriui plaukti pasroviui. Vėl „palaikykite" vienoje vietoje. Po to patraukite savęs link ir vėl palaukite. Taip žaisdami galite leisti vobleriui tolti nuo jūsų ir patikrinti tas vietas, kurios yra atokiau, arba atvirkščiai — priversti jį plaukti jūsų link. Šis metodas yra labai sėkmingas net tais atvejais, kai netoli kranto tūnantys plėšrūnai nėra aktyvūs.

Didesnis gylis

„Original" vobleriai gali dirbti 0,6-3,3 m gylyje. Maksimalus gylis priklauso nuo voblerio dydžio, o velkiaujant ir nuo to, kiek išleista valo. Visada galima priversti voblerį dirbti giliau. Tam tereikia ant valo užkabinti papildomą svarelį. Papildomas svarelis tvirtinamas ne mažesniu nei 50 cm atstumu nuo voblerio.

 

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekių krepšelis